CA ES
CA ES

La primavera ja ha entrat a les nostres vides, i ara el que hem de fer és que entri també a casa nostra. Per això, l’article d’avui tracta sobre com decorar la teva casa a la primavera.

I és que la primavera és l’estació de l’any per a molts, més bonica de totes, potser per això de deixar enrere el fred i l’escassetat de llum.
A partir d’ara els dies seran més llargs, les temperatures més càlides … I la nostra casa després d’escoltar aquests consells, molt més bonica.

La setmana passada us vam parlar al nostre blog, sobre com decorar amb verd, i inspirar-se en la natura. Doncs bé, no ens anem molt lluny perquè per decorar la teva casa a la primavera, el que hem de fer és inspirar-nos en els colors més naturals i purs.
Si volem pintar la casa per renovar les seves parets, o simplement decorar amb algun color per guanyar-li vida a aquestes parets “insulses”, el que farem serà combinar colors com el verd, el groc, el violeta o els blaus.
Aquests colors sempre els farem servir en tons més pastís per a les parets, o amb una mica més d’intensitat si ho apliquem en complements decoratius.
Ja sabeu que nosaltres per aquesta estació de l’any, apostem decididament pel verd, atès que és l’elecció ideal per donar una sensació natural a tota la casa. El verd és un color de joventut, i molt agradable a la vista. Qualsevol matís de verd ofereix a una habitació un aire absolutament nou i renovat.

Colors primavera

Després pintar la casa i triar la paleta de colors que utilitzarem, aquests consells et seran molt útils per a decorar la teva casa a la primavera, com la teva casa es mereix:

1- FLORS AL PODER: Col·loca flors per tota la casa. Les flors són un element ornamental de què un mai es cansa. A més els seus colors i aromes, faran de casa teva el lloc perfecte per relaxar-se i gaudir. Ull! tampoc t’ has de passar-te i que la teva casa sembli un viver.

2- DONA-LI VIDA ALS TEUS VELLS MOBLES: Segur que tens per aquí al traster algun moble vell que no facis servir, o alguna cadira que ja no fas servir tant … Doncs bé, la primavera és el moment perfecte per donar-li vida de nou a aquest tipus de mobles. A més et recomanem que utilitzis pintura Chalk, d’aquesta manera els teus mobles quedaran perfectes, amb cert aire vintage, i llestos per decorar la teva casa a la primavera.

3- PRINT FLORALS: Les flors a la primavera, no només han de ser naturals, també és interessant poder tenir coixins amb estampats florals, papers pintats, cortines, estovalles o catifes … Recorda, si aquests complements són en tons més vius, molt millor.

4- CREA NOUS ESPAIS: La primavera convida a la relaxació, a la calma, a prendre la vida d’una altra manera … Etc Per això per decorar la teva casa a la primavera, pot ser divertit crear nous espais a casa com un racó de lectura, una racó per relaxar i escoltar música. Ara és el moment de dedicar-te temps per a tu, dins de casa teva. Crea aquest espai que sempre has volgut tenir.

5- TERRASSA O JARDÍ CONDICIONAT: Per descomptat l’estrella de la primavera no és altra que la terrassa, o jardí. Per això, si no vas veure el nostre article de fa unes setmanes, estàs de sort. Fes clic aquí i et direm com tenir una terrassa a l’última.

I si no pots esperar, sempre pots buscar la botiga més propera de Mobles Joan i Mari i apropar-te a ella. ¡T’esperem !!