CA ES
CA ES

Alguns consells per triar els mobles del saló
Amb aquests consells encertaràs per triar els mobles de saló adequats per a tu, segons les teves necessitats i estil.

El teu saló ha de complir uns requisits mínims en funció de les necessitats actuals i futures.

El saló segons les seves dimensions i característiques ens ofereixen un ampli ventall de possibilitats al moment de triar els nostres mobles i objectes de decoració segons el nostre estil i personalitat.

La major dificultat en l’elecció del mobiliari de saló és trobar l’harmonia entre disseny i funcionalitat.

Us indiquem unes propostes per moblar el vostre saló i obtenir una opció adequada per donar solució a les teves necessitats i alhora proporcionar-te un bon disseny afí a la teva personalitat.

Actualment existeixen molts estils que poden encaixar amb la teva personalitat: minimalisme, nòrdic – escandinau, rústic, vintage, eclèctic, colonial, …

Mobles modulars
Aprofita l’ampli ventall de mobles modulars que pots trobar per adaptar-los al teu saló, amb diferents mesures i opcions.

Aquesta classe de mobles ens aporten flexibilitat al moment de la seva distribució. Aquests mòduls ens permetran adaptar-nos a l’espai i així vestir la nostra estada amb gust i personalitat.

L’habitual és el conjunt modular format principalment pel moble de televisió, al com podem sumar prestatge, vitrina, prestatgeria biblioteca, …

Una bona distribució d’aquests mobles modulars ens afavorirà per guanyar espai per al nostre sofà, i poder triar així un ampli i còmode sofà per als nostres moments d’oci i descans.

El sofà
És el lloc on més temps anem a passar, el saló i en concret acomodats en el sofà.

És l’element que més sofrirà ús en el saló, és per això que hem de tenir en compte l’elecció d’un sofà de bona qualitat com pensar en aspectes més funcionals com a confort i neteja.

Quant al color has de esoger un to que aquest concorde a la resta de mobiliari de saló així com saber-ho combinar amb la pintura de les parets de l’estada.

El sofà és un objecte mobiliari essencial en qualsevol saló, és el protagonista al costat del moble de televisió. És important fer una bona elecció quant a grandària segons l’espai que disposem. I és en aquest moment quan decidim escollir sofà chaise longue o bé sofàs de 2 + 3 places.

La taula
Si ens referim a la taula de centre:
És un element que gaudirem als nostres moments d’oci, ja que el seu lloc és col·locar-la molt prop del sofà. Hem de situar-la com a mínim a uns 60 cm. de la vora del sofà per evitar possibles cops i facilitar el pas.

Quant a altura no hauria de sobrepassar l’altura màxima dels seients.

En cas de la taula menjador, per als salons – menjador:
Per evitar sobrecarregar l’estada, hem d’escollir una grandària adequada, ja que en sumar-li les cadires no tinguem problemes de pas.

Per a les estades de menor espai és recomanable l’ús de taules rodones, ja que permeten una bona optimització del nostre espai en el saló – menjador. O bé podem optar per taules quadrades en decoracions més modernes per seguir l’estètica.

Des de Mobles Joan i Mari  esperem haver-te aportat algunes idees per decorar el teu saló amb els mobles necessaris per aconseguir un espai molt concorde al teu estil personal.

Si t’ha agradat aquest post i coneixes a algú que necessiti ajuda per decorar el seu saló, comparteix-ho amb tots ells a través de les xarxes socials.