CA ES
CA ES

Decorar un pis per llogar és molt diferent a moblar una casa en propietat. Ha de ser l’equivalent a una cambra d’hotel, utilitzant mobles i articles de decoració que resisteixin al desgast dels inquilins. Comprant els productes apropiats donaràs el màxim profit als diners invertits.

Quan prens la decisió de llogar el teu pis, has de començar a pensar-hi com un negoci. Cada decisió s’ha de centrar en el que serà significatiu per a l’estada dels teus hostes i fer que aquests es trobin bé. Has de proporcionar-los un lloc al que vulguin llogar o que les immobiliaries recomanin als seus clients potencials.

Com decorar un pis. Idees per decorar un pis 

Sofá cama para amueblar un piso en alquiler

Els inquilins volen un interior colorit, que els faci sentir com que estan molt més lluny de la casa d’on venen. La decoració ha de fer que se sentin feliços al seu interior. Els accessoris i la pintura realment poden canviar l’aspecte, no tinguis por de posar una mica de color. Un quadre o un mirall a la paret, sovint poden substituir diverses petites coses.

Utilitza pintura de qualitat, dura més temps i no es notaran tant les rascades o altres signes de desgast.

Els clients prefereixen superfícies sense preocupacions, fàcils de netejar. Pel que, per exemple, evita taules de vidre on es queden les empremtes fàcilment.

No esperis fins que els mobles entapissats estiguin visiblement bruts per netejar-los. Assegura’t de tenir una neteja professional com a mínim un cop l’any. No hi ha res pitjor que entrar en un lloc amb la catifa tacada, per exemple. A més això farà defensar la teva inverssió. El pis encara que sigui de lloguer és propietat teva. Cal conservar-lo bé!

Selecciona mobiliari que no sigui massa gran, ja que fa que sigui difícil per als clients moure. L’elecció de les proporcions correctes aconsegueix un millor equilibri visual. No cal que siguin mobles nous, mentre estiguin en bones condicions o es puguin arreglar amb una capa de pintura. Una nova tapisseria, cobrellits i cortines, són la manera més fàcil de donar nova vida a la decoració d’un habitatge per a lloga.

Aquí tens trucs per decorar pisos petits i moblats

Utilitza cortines d’un color únic. És molt més fàcil que coincideixi amb els mobles o accessoris decoratius. A més, els patrons també tendeixen a tornar-se obsolets ràpidament.

Per contra, evita cobrellits de colors únics. Utilitza un disseny amb molt de color i amb un patró que envelleixi amb gràcia, així evitaràs que es vegin les taques. És millor que no arribin fins a terra, per evitar que s’embrutin fàcilment.

Utilitza cadires que siguin fàcils de restaurar. Les cadires de menjador amb seients desmuntables i que es puguin restaurar funcionen molt bé. A mesura que la tela es desgasta es pot posar senzillament una nova una altra vegada i fer que convine amb la resta de la decoració, si és que ha canviat. Evita que la cadira sigui totalment de tela, ja que serà més propensa a mostrar la brutícia.

Intenta tenir algun sofà-llit, així podràs allotjar més gent a l’ apartment. Sempre amb una tapisseria que oculti les taques d’accidents inevitables.

Sofà llit per moblar un pis de lloguer

Assegura’t de tenir suficient capacitat per al nombre de persones que vagin a allotjar. Pots tenir tamborets addicionals ficats en algun racó del menjador o una cadira amb rodes que es pugui moure a l’estança principal.

Cómo decorar un piso de alquiler vacacional

Cal posar-se en la pell de l’inquilí, encara que és impossible agradar a tothom, el més important és proporcionar als hostes un lloc acollidor, net i agradable per passar les seves vacances.

Mostra les millors fotos del pis quan ho anunciïs, així serà ràpid i fàcil que li agradi a la gent i t’ho lloguin. Fes fotografies de les habitacions amb molta llum i pujat a una cadira, prestant atenció al punt focal més atractiu. Presta especial atenció als miralls, ja que poden mostrar tant el flaix de la càmera i com el teu reflex.

Presenta als teus clients algunes de les millors activitats a realitzar en el lloc on estigui el pis. Compila una carpeta amb restaurants, fullets d’atraccions turístiques o llocs d’interès.

Els clients busquen sovint suggeriments sobre altres llocs agradables per explorar.