CA ES
CA ES

La decoració d’entrades i passadissos sol sempre causar una mica més de dubtes entre els nostres clients i seguidors. L’espai disponible no sempre és el mateix, n’hi ha que tenen passadissos llargs i estret, o amples, o rebedors petits, o bé amb buits …

L’estil per decorar-també sol ser un altre dels vostres handicaps. A Mobles Joan i Mari pensem que el rebedor és una zona on pots deixar volar la teva imaginació. Com que és una zona de pas, queda molt original posar un toc de distinció respecte a l’estil amb el qual decoris l’habitació del teu habitatge.

Si per exemple t’agrada l’estil nòrdic per a la teva llar, per què no decorar un rebedor amb sòl de rajoles hidràuliques de color blanc i negre i crear un espai que aporti una mica de color?

A Mobles Joan i Mari volem compartir amb tu cinc idees i claus de decoració d’entrades i passadissos. ¡Som-hi!

5 idees – estils de decoració d’entrades i passadissos per a la teva llar

1- Rebedor petit
Si el teu hall és petit, no subestimes els metres de què disposes. El moble de decoració perfecte existeix per al teu rebedor?

Una còmoda és un moble elegant i molt útil per a passadissos o entrades petites. A més, al disposar de calaixos, sempre pots aprofitar per guardar peces o objectes que has d’agafar a l’entrar o sortir de casa.

I si, a més, col·loquem un bonic mirall sobre de la nostra còmoda, l’efecte quedarà pràctic i molt elegant.

Si tenim un rebedor petit, però és relativament ample, podem decorar-lo amb un armari de fusta que aporti color i originalitat a la teva llar a més de comoditat per al dia a dia.

2- Estil nòrdic
L’estil nòrdic en decoració d’interiors va arribar per quedar-se. És un dels estils decoratius més estimats. Aporta calidesa i confort a la llar; tant per les seves línies, colors i materials.

Els colors en la decoració nòrdica solen ser colors lluminosos com el blanc, o l’ús de tons contraposats com el blanc i negre.

3- Estil natural

Aquest estil ens agrada molt per a la decoració d’entrades i passadissos. Aporta serenitat a l’entrar a la teva llar, com si deixéssim les preocupacions a la porta i ens relaxéssim quanarribem a casa. És ideal, oi? Omple la teva llar d’energia positiva, Feng Shui!

A les entrades els mobles de fusta natural, llums d’il·luminació tènue o miralls, són elements que aportaran al teu espai l’estil natural que desitja.

 

 

4- Passadís amb escala
Si tens una escala a casa teva o apartament, aprofita el buit per posar una butaca on puguis relaxar-te, tombar-te i llegir. Per completar la decoració, podem disposar d’un llum de peu i una bonica catifa.

És molt important tenir un espai a la llar on puguis prendre’t uns minuts per a tu mateix/a i relaxar-te.

 

5- Zona de pas
Quan el passadís és una zona petita de pas que condueix a diverses habitacions, una possibilitat és decorar-lo amb una bonica cadira, butaca o tamboret, diversos quadres a la paret i uns fanalets a terra. Quedarà una composició molt bonica i original.

 

Tots aquest tipus de peces les tenim a les nostres botigues d’Igualada o Vilanova del Camí. I tranquils/les, si no ho trobeu, doncs ho demanem i en qüestió d’un o dos dies ho tens col·locat a casa teva!