CA ES
CA ES

Avui des de Mobles Joan i Mari us tornem a portar noves tendències de decoració per la vostra llar. Des dels tons naturals fins a la influència dels anys setanta, aquestes són les tendències decoratives que dominaran la segona meitat del 2021 i principis del 2022.

Coneix-los aquí! Des dels tons naturals fins a la influència dels anys setanta, les tendències decoratives van canviar durant la pandèmia. Tot i això, alguns dominaran la segona meitat del 2021 i principis del 2022. Els colors, les formes i els espais que reflecteixen tranquil·litat i alegria són essencials per a la propera temporada, en què el món s’acosta cada cop més a la forma de vida abans de la pandèmia. Per tant, compartim algunes tendències de decoració de finals del 2021 i principis del 2022 a Mobles Joan i mAri d’Igualada i Vilanova del Camí.

Mobles amb colors i textures Neutre o natural

Una tendència decorativa important de finals del 2021 i principis del 2022 són els colors neutres o naturals, perquè passem més temps a casa i els detalls brillants de l’entorn poden ser redundants per a moltes persones.
Per tant, els colors acromàtics com el negre, el blanc, els tons grisos i beix poden ser la base del vostre espai.
Forma rodona
Una altra tendència important és la forma circular en arquitectura i disseny.
Els mobles sense angle, les taules, els llums, els poufs i els sofàs, a més de les cadires i taules de centre, gerros i llums d’aranya, encarnen formes suaus i femenines.

La influència dels anys setanta
Contràriament als tons neutres, els anys 70 han tornat, de manera que els colors vius, els estampats i el mobiliari vintage també són una de les principals tendències de la temporada vinent.
Associat a l’alegria, l’estil dels anys setanta es pot integrar perfectament en estils escandinaus, art déco o minimalistes. Per exemple, els mobles amb línies suaus i tons de blau brillant, rosa i verd són la base per recrear aquest estil.

Minimalisme

Durant la pandèmia, molta gent intenta desfer-se de les coses velles de casa, de manera que el minimalisme és una de les tendències més fortes, és a dir, la decoració minimalista i la simplicitat dels mobles.
La forma és un element clau del minimalisme i també és un to suau entre el beix i el gris. Menys és més és més important que mai.
Paret verda
Una altra tendència important d’aquest any és la tonalitat verda a les parets, que es mantindrà a finals del 2021 i principis del 2022. Especialment a la sala d’estar i altres espais, el verd és fonamental per aportar alegria i frescor.
A més, les parets i el paper pintat tenen tons neutres i suaus, amb un toc de gris o verd blau, que es poden combinar amb tons rosa, gris càlid i terracota per crear subtils contrastos.

Espai compartit

La combinació d’habitacions al començament de les golfes és una tendència. La pandèmia i l’aïllament indiquen que la funcionalitat i l’ergonomia són essencials, de manera que espais com la cuina, la sala d’estar i el menjador acaben fusionant-se en una zona comuna.
A més, els espais de cases i apartaments s’han convertit en gimnasos, oficines i zones d’oci. Tot i això, davant d’aquesta fusió és important mantenir la privadesa i les portes o pantalles de vidre i metall són ideals.

Inspiració natural


L’aïllament demostra la importància d’envoltar-se de materials i textures naturals. La inspiració de la natura prové del disseny, la decoració i el mobiliari.
Les textures més populars són l’ònix, el marbre, el granit i altres pedres, mentre que la fusta clara és una tendència important en mobles. Els tèxtils complementaris són el lli i el cotó, així com la ceràmica.
Zona de treball
Com que treballar a la taula o al sofà de la cuina no només és incòmode, sinó que també és perjudicial per a la salut, l’espai de treball és una de les tendències que no s’ha de perdre a casa.
Ja sigui al dormitori, a la sala d’estar o a qualsevol racó o nínxol lliure, l’espai de treball a casa necessita una bona il·luminació, ja sigui natural o artificial, una bona taula o escriptori i una cadira ergonòmica. Pot mantenir el cos en la forma correcta postura.

Com sempre us diem i com ja sabeu, a Mobles Joan i Mari estem per a donar-vos més informació i respondre a les preguntes que ens volgueu fer sobre els vostres projectes de decoració i mobiliari.

Salutacions i molt bones vacances amics¡