CA ES
CA ES

Avui des de Mobles Joan i Mari volem mostrar-vos les diferents possibilitats que ofereixen els mobles juvenils dissenyats per a espais petits, ja que ens permeten gaudir de tot el necessari, cosa que amb els mobles convencionals seria impossible. La forma més directa d’apreciar els avantatges dels mobles juvenils modulars, compactes o a mida ho mostrem a les nostres botigues de mobles i tot seguit resumit en aquest escrit.

Aquests dissenys són capaços de resoldre de manera molt eficaç la decoració d’habitacions juvenils petites.

Quan el pressupost és ajustat és més econòmic fer les compres en botigues de mobles amb ofertes, com per exemple a Mobles Joan i Mari, on t’atendrem personalment i som molt més fiables.

Com decorar les habitacions juvenils petites. Bones idees.
Decorar una habitació petita és possible i és molt més fàcil. Els mobles juvenils, els complements i els accessoris ens seran de gran ajuda. Els blocs de decoració i els catàlegs de les botigues de mobles estan plens de bones solucions.

La decoració de dormitoris per a joves pot ser un gran repte. No és complicat en absolut, només has de tenir en compte alguns punts importants: com la distribució de mobles, l’ús del color i la llum. És imprescindible realitzar un projecte de decoració previ on analitzarem la prioritat de les necessitats, el pressupost decoració i respectarem el gust dels interessats: el dels joves.

Així que si tens habitacions juvenils petites i t’estàs preguntant com les pots decorar, no et desesperis a Mobles Joan i Mari tenim milers de possibilitats per poder escollir i decantar-se cap a l’habitació perfecte per als vostres fills. El resultat tindrà una gran acceptació pels adolescents!