CA ES
CA ES

El primer de tot és decidir què volem per als nostres fills, si alguna cosa més formal o més infantil. La tendència entre les idees per decorar una habitació juvenil al 2022, el que us aconsellem, si és un entorn sobri, en tons clars i sense recarregar-la gaire, pot ser una bona idea!
Això sí, a l’hora de decorar una habitació juvenil, hem de recordar deixar sempre espai, si podem, per a un pupitre i un taulell que, no ha de ser el clàssic de suro.

Si volem posar paper pintat per decorar una habitació juvenil, que no sigui massa infantil o us acabareu cansant ràpid. Els tons pastís són ideals, ja que permeten combinar el mobiliari amb més facilitat.

I si l’habitació té un gran punt de llum natural, ni ho dubtis, tot de blanc i decoració mínima, perquè la llum reflecteixi tota l’estada. Sens dubte, una de les idees per decorar una habitació juvenil aquest 2022 es fer-ho de la manera més senzilla i més efectiva.

 

IDEES PER DECORAR UNA HABITACIÓ JUVENIL PETITA

I què passa si no tens gaire espai per inventar? Res que no se solucioni amb idees per decorar una habitació juvenil petita. El clar exemple és aquesta habitació modular on tot es guarda. Quan no hi ha espai, toca reinventar-se.

Una altra opció per aprofitar espai són els llits amb calaixos, de gran utilitat. La decoració amb un mapamundi és un clàssic que mai no falla.

Si l’habitació és reduïda, cal ajustar el llit el màxim possible. Així, un llit de 70 o 80 ens pot valer pel nostre petit. Insistim en la preeminència del blanc si ens hi entra molta llum natural.

Les habitacions poc recarregades semblen més grans. Si l’espai és reduït, deixa les parets tan netes com sigui possible.

 

IDEES PER DECORAR UNA HABITACIÓ JUVENIL GRAN

Ara li toca a les grans; idees per decorar una habitació juvenil gran 2022.
Parlem d’habitacions on les opcions són infinites, per això és gairebé obligat encertar. Per exemple, si tenim una habitació sota teulada per un sol costat, el millor és col·locar-hi el llit, per perdre el menor espai possible. Combinar groc i salmó sempre és un encert

Qui diu que Star Wars és cosa de nens? Podries posar vinils intergalàctics combinats amb mobiliari pastís. La resta de l’habitació, en blanc i… a presumir de llum!

Tens sostres alts que et permet una alçada doble? Ni ho dubtis. Una de les idees per decorar una habitació juvenil gran que més gaudiran els teus nens és dividir en diferents espais segons el seu ús. I així, per exemple, podran distingir la zona de treball i estudi de la de lleure o descans.