CA ES
CA ES

Hi ha diferents tendències en integrar elements com la fusta a l’espai.

La fusta natural que s’utilitza en la decoració de cases és un material de moda.

Hola amics de MoblesJoan i Mari, el món de les tendències del disseny i la decoració evoluciona i es reformula any rere any, sent sensible als canvis socials i adaptant-se als nous patrons i hàbits. Per a aquesta temporada marcada per una pandèmia, experts com el Centre de Comunicació de Tecnologia de la Fusta i el Moble de Catalunya han proposat els següents conceptes com a tendències per al 2022-2023.

Temps de curació

Aquesta tendència representa la importància de l’autocura personal i la salut emocional a la llar o a l’espai contractat a renovar. Aquesta tendència té i continuarà tenint un paper important en l’entorn familiar perquè s’ha convertit en un escenari d’autocura. En aquesta línia decorativa, hem trobat la següent expressió:

Remeis familiars

Defensant l’estil dels materials càlids com la fusta, les seves característiques generals són molt importants. La fusta i els productes amb efectes corbats i tons suaus i suaus, així com la fusta contraxapada, són els elements més adequats per a aquest entorn. dorm bé Tendències cap al funcionalisme, la racionalitat, la sobrietat i l’elegància. Destaquen els tons foscos de gris, negre i marró: els productes amb efecte marbre, la noguera, el banús o el wengé poden ser el company perfecte per a aquest estil.

Doomsday

Afirma recuperar la tendència de contacte amb el medi natural a totes les zones per compensar l’impacte del canvi climàtic actual. En aquesta línia, també tenim diverses tendències: Expressió de renovació La natura ocupa un lloc a la ciutat, envaeix i es fon amb el paisatge urbà. La natura i els dissenys biofílics inspirats en la natura entren a la llar.

Projecte de fusta tractada tèrmicament Lunawood

Expressa l’espai de meditació La natura es converteix en un lloc per desfer-se de l’estrès i del treball i transformar-se en un espai dissenyat per a la calma, amb un sentit del misteri i el disseny de tòtems. introspecció.

Un nou sentiment espiritual

L’aparició d’Internet i els nous mètodes de comunicació han permès als humans reflexionar i frenar, buscant experiències més senzilles i íntimes. Profundament connectat amb el sentit de la vida, allunyat de la tecnologia, allunyat del bullici.

Alentiment conscient

En un món altament interconnectat, en constant canvi i consumista, aquesta tendència aposta per una visió més localitzada, més propera i ètica del producte. Una mena de reavaluació en què s’aprecia molt el procés lent i delicat i els materials reflexius.