CA ES
CA ES

Hola amics, avui mostrem les 5 principals tendències en disseny d’interiors per aquest atípic hivern 2020, que estem vivint més tancats a casa que mai. No és estrany que es tracti de crear un refugi segur i amable on refugiar-se. Si voleu reformar i necessiteu idees per a un dormitori, una sala d’estar o una cuina, el més important d’aquesta temporada són els colors neutres i naturals, la comoditat i moltes textures i decoracions com cobrellits i coixins i tot, tot aquest artícles els podeu trobar a les nostres botigues de Mobles Joan i Mari d’Igualada i Vilanova del camí.

Les tendències d’interiorisme del 2020 es poden remuntar a èpoques més felices i tranquil·les, com ara el “chic moda”, mobles de bambú i canya dels anys 70, zones de menjador informal i, per descomptat, molts terres.

La casa és una nova sortida, així que celebreu JOMO (L’alegria de no sortir de casa) i envolteu-vos de les comoditats de casa vostra aquesta tardor i hivern.

1. Neutralitat reconfortant

Els colors neutres mai passen de moda i és una paleta de colors a la qual seguim tornant, amb un toc diferent cada vegada. Apel·la a la nostra necessitat de pau i tranquil·litat a casa. El mobiliari té formes clàssiques amb molts coixins de colors neutres, però amb luxosos teixits i serrells de vellut. La catifa amb textura afegeix color i estampat i presenta una cadira revestida de cuir. Mireu la bola de llavors i les formes orgàniques dels gerros de la taula de centre i les enormes fulles i beines de llavors, recollides i conservades.

2. El gris és natural

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El gris és una tonalitat neutra especialment popular que substitueix els tons crema i lli. Els còmodes sofàs de forma clàssica són imprescindibles amb moltes textures en forma de coixins i cobrellits de punt, amb una textura i un patró interessants per a altres coixins. Els poufs permeten seure o aixecar les cames lliurement. Els terres de fusta s’han estovat amb una senzilla catifa de cotó i les parets de color blau marí són brillants.

 

3. Colors naturals


Els colors de la terra calmen i aporten calidesa i profunditat a l’habitació. Les ombres ens envolten i ens recorden la terra i el món natural. De fet, Dulux Color of the Year 2021 és “Brave Ground”, que és molt similar a una ombra en una paret i que pretén afavorir el contacte i la cooperació i aportar un sentiment de comunitat i harmonia a la llar. Aquests dos colors es complementen i combinen bé amb el gris. El mobiliari és antic amb història i la ceràmica es veu feta a mà.

 

4. Mobles de canya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cane ha reneït i apareix als aparadors, sofàs, cadires i aquest tipus de llits. Té una bonica forma amb un capçal i un reposapeus alts i és una gran peça central de la sala. El marc de fusta i canya té un acabat rentat lleuger que li confereix un aspecte envellit i es combina amb lli blanc i un nòrdic especiat. Les parets rugoses i entapissades també són una tendència duradora, perfectes per a un aspecte rústic.

5. Moda Granny Chic 

El contrari de l’aspecte neutre i serè és un cop d’ullet al nostre passat, però actualitzat ara amb molts dissenys i colors.

L’anomenada “Granny Chic” és una extensió de tots els colors i estampats que veiem a Instagram. Es tracta de capes, començant per fons de pantalla estampats i cortines de cos sencer. El mobiliari té una forma clàssica, ni tradicional ni moderna, i està recobert de vellut coral-turquesa. Les catifes són molt estampades.