CA ES
CA ES

Hola a tothom! Hola amics i clients!

Som l’equip de Mobles Joanimari i avui volem parlar-vos sobre la nostra botiga física i la pàgina web. Estem molt orgullosos del que fem i ens encantaria compartir amb vosaltres tots els detalls que fan que la nostra botiga sigui una opció excel·lent per a comprar mobles.

Mobles Joan i Mari 2023 © - Igualada i Vilanova del Camí
Mobles Joan i Mari 2023 © – Igualada i Vilanova del Camí

Primer de tot, ens agradaria destacar la nostra pàgina web (aquesta en la que esteu llegint aquest post). Hem treballat molt perquè sigui fàcil de navegar i trobar el que busques. Volem que la nostra pàgina sigui una experiència agradable per als nostres clients. El nostre catàleg és molt ampli i està ben organitzat per seccions, perquè pugueu trobar el que busqueu sense dificultat. A més, també oferim la possibilitat de generar pressupostos online, perquè pugueu saber el preu dels productes abans de decidir-vos a comprar-los.

Mobles Joan i Mari 2023 © - Igualada i Vilanova del Camí
Mobles Joan i Mari 2023 © – Igualada i Vilanova del Camí

Però si preferiu veure els nostres productes en persona, podeu visitar la nostra botiga física. Us recordem les adreçces:

Botiga Igualada
Carrer de Santa Caterina, 23
08700 Igualada
Tel.93 804 59 54
🅿️ Cal Font
Botiga Vilanova
Carrer del Papa Joan XXIII, 5
08788 Vilanova del Camí
Tel. 93 805 50 72
🅿️ Davant Botiga
Ens trobareu a Igualada i a Vilanova del Camí – Al peu d’aquest escrit disposeu del mapa per poder arribar.

A les nostres botigues trobareu un equip professional i amable que us ajudarà a triar el moble que millor s’adapti a les vostres necessitats. La nostra botiga està dissenyada per fer que la vostra visita sigui una experiència agradable i fàcil.

Un altre aspecte que ens diferencia de la resta de botigues és el nostre preu. Oferim un gran valor pel preu dels nostres productes. Treballem amb proveïdors de qualitat i amb un sistema de distribució eficient, el que ens permet oferir preus competitius en comparació amb altres botigues de mobles. A més, també oferim una àmplia gamma de productes en promoció que canvien periòdicament.

Sabem que el preu és important, però també volem que els nostres clients puguin gaudir dels nostres productes sense preocupacions. És per això que oferim una àmplia gamma d’opcions de finançament, amb uns interessos molt competitius i uns terminis que s’adapten a les necessitats del client. Així, la compra d’un moble és accessible per a tothom.

I no ens oblidem del transport i el muntatge dels mobles. A Mobles Joanimari, ens encarreguem de tot. El transport i el muntatge dels mobles estan inclosos en el preu final, perquè el client només hagi de preocupar-se de gaudir del seu nou moble.

Mobles Joan i Mari 2023 © - Igualada i Vilanova del Camí
Mobles Joan i Mari 2023 © – Igualada i Vilanova del Camí

Per últim, si voleu renovar la vostra casa per aquest estiu, no dubteu en avançar les vostres compres a la primavera. A Mobles Joanimari ja estem preparant la nostra nova col·lecció d’estil fresc i modern per a la temporada d’estiu. Si avanceu les vostres compres, podràs gaudir dels teus nous mobles al començament de l’estiu.