CA ES
CA ES

El mobiliari és una de les necessitats essencials que necessitem per tenir una llar confortable. Per aquesta raó, passem molt de temps buscant els mobles, ja que seran de molta utilitat i també perquè tenen una gran durada.

El Mobiliari modern pot ser costós depenent de quan anem a comprar-lo. Hi ha moments en què es pot aconseguir més barat. El preu dels mobles varia en el tipus de materials utilitzats, així com el seu disseny i estil. Per sobre de tot, vostè pot fer un bon negoci si se sap el moment adequat per comprar mobles.

Recordeu que a Mobles Joan i Mari, a part d’aquest consell estacionals tenim les nostres pròpies ofertes al llarg de tot l’any.

Els nous dissenys dels mobles són normalment posats a la venda en els mesos de febrer i agost. Abans d’aquest llançament, les botigues de mobles portem a terme la liquidació de dissenys antics. Per tant, els mesos de gener i juliol són el millor moment per comprar mobles. La rebaixa en els preus depèn del tipus de mobles que vostè vol comprar. No tots els tipus de mobles es posen a la venda al mateix temps:

Per mobles de la sala d’estar

 

 

 

 

 

 

 

Sofàs i butaques tenen preus de descompte durant tot l’any, ja que hi ha demanda durant tot l’any. D’altra banda, sofà llit i taules de cafè estan en el seu millor moment durant el període vacacional. Per aconseguir un bon negoci per als mobles de la sala d’estar, escolliu els mesos de maig, setembre i octubre.

Per mobles del saló

 

 

 

 

 

Octubre i novembre són mesos bons per comprar bones ofertes. La necessitat de comprar mobles de saló durant les festes disminueix, i les botigues de mobles ofererim vendes de liquidació en aquests mesos.

Per mobles de dormitori

 

 

 

 

 

 

No hi ha un temps específic per aconseguir bones ofertes per als mobles del dormitori, ja que com els sofàs, tenen sempre demanda. El millor és anar comprant peça a peça buscant ofertes.

Per als mobles del jardí o galeria

Encara que sembli estrany, comprar-los durant l’estiu. La setmana després del començament de l’estiu és el millor moment per aconseguir ofertes enormes. Vostè pot obtenir fins a un 50% de reducció dels preus d’aquests articles durant aquest temps. La primavera és el període més car.

 

Per als mobles d’oficines

El millor moment per comprar mobiliari d’oficina és una setmana després de pagar els impostos i gener. Els mobles d’oficina ofereixen grans descomptes en la primera setmana, ja que al gener duen a terme la inauguració de la majoria de les oficines i nous negocis.