CA ES
CA ES

El mes de gener és el gran esperat pels amants de les oportunitats als mobles, ja que arriben les desitjades rebaixes d’hivern. Des de Joan i Mari et donarem una sèrie de consells per així poder aprofitar a l’màxim les rebaixes de gener. Però esperem que no et calguin ja que preferim que vinguis a visitar-nos.

 

Com aprofitar les rebaixes?
Primer, us aconsellem que abans de comprar qualsevol producte facis una llista del que necessites realment i de l’espai de què disposes.

Estalvia i compra el que realment necessites: No serveix de res comprar articles a bon preu, o amb un gran descompte, que no van a cabre en la teva estada, o que trencaran l’harmonia.

El pressupost amb el qual comptes a l’hora de comprar: Simplement calcula quants diners estàs disposat a gastar, i divideix-lo entre les categories o tipus de coses que vas a comprar o necessites.

Compte amb les ofertes trampa
Un altre consell important!

Informa’t bé dels preus d’un producte, però tenint present la qualitat del mateix. De vegades, veiem rebaixes lluny de la realitat, com a productes al 70-80% de descompte.

Això és una tècnica (res honrada) utilitzada per algunes empreses, grans marques o grans superfícies, que fixen un preu per sobre de mercat, per després aplicar un descompte molt escandalós, però que no és real.

La millor arma per defensar-se d’aquests abusos és comparar amb altres botigues com les de Mobles Joan i Mari, present als barris i ciutats properes. 

A Mobles Joan i  Mari  volem que els nostres clients no es deixin enganyar per les ofertes i sàpiguen que els nostres preus són reals i estan ajustats a la qualitat dels productes. A més parlant s’enten la gent i segur que podem aribar a un acord i ajustar més i millor el preu. En aquest sentit, pots fer-nos les teves consultes i estarem encantats d’ajudar-te.

Descomptes i rebaixes de veritat
A les nostres botigues trobaràs descomptes en gairebé tots els nostres articles de la llar, però també t’oferim packs que et permeten portar-te el que necessites per molt menys. És més editem una revista per temporada en la qual pots fer les teves propies compossicions.

Però parlem de les nostres propies rabaixes: Aquestes rebaixes 2020 pots aconseguir el teu matalàs i canapè per un preu irresistible, o comprar-te un nou joc de cadires i donar-li un nou aire al teu menjador. També tenim descomptes en sofàs, perquè renovis el teu saló amb el sofà ideal, fins i tot a mida!

En definitiva, l’època de rebaixes és un bon moment per renovar aquells mobles que estiguin més desgastats i redecorar la nostra llar.

Però, recorda, has de ser previngut/da a l’hora de deixar-te portar per les ofertes i comparar no només preu, sinó també qualitat i confiança en el producte i la seva marca i les persones que estem al radera. Per això, no dubtis en passar per les nostres botigues d’Igualada o Vilanova del Camí o posar-te en contacte mitjançantel telèfon co correu electrònic, perquè t’assessorem en el que necessitis.

A les nostres botigues, oferim als nostres clients una gran varietat de productes a un preu més accessible, perquè puguis decorar la teva llar sense cap esforç també ara a les rebaixes¡

%d