CA ES
CA ES

Hola amics i clients de mobles Joan i Mari. Avui us parlem de les tendències en decoració per a la tardor 2020. I és que acabem de fer l’entrada oficial a la tardor, i la nostra casa, ha d’estar preparada per al que se li ve a sobre.

Les tendències en decoració i mobles per a la tardor 2020-21, faran que la teva casa llueixi més càlida i acollidora que mai, i d’aquesta manera, puguis gaudir-la.

Els metalls prenen protagonisme
El metall comença a ser una peça imprescindible de la llar pel que fa a decoració es refereix. En aquesta última part de l’any, les tendències en decoració per a la tardor 2020, porten el coure, el bronze i l’or rosa, com a part fonamental de la llar. Aquests metalls, estaran molt presents en elements decoratius, com llums, miralls, marcs de fotos, gerros … etc.

Amazon.com: Espejo de pared redondo de color bronce champán de Touch of Class Madigan: Home & Kitchen

També els veurem en mobles donant forma als tiradors o formant part de les potes d’un cadira.

 

Tornem als orígens.

Ja us hem parlat molt d’aquest tema, però és que es torna més que mai, com tendències en decoració per a la tardor 2020. L’estil natural o, s’imposa a tots els altres estils.

La fusta ja va ser el material estrella de 2018, ho ha estat durant aquest 2019 i ho serà durant la temporada que així com metalls com el bronze o el coure que ja començava a despuntar a principis d’aquest any, i us acabem de comentar .

Aquesta tendència en decoració, se centra en l’autenticitat de l’art i dels materials. Cerca la creació d’espais únics a través de mobles i objectes artesans que defugen de la producció en cadena.

Busquem un estil RAW, on les irregularitats i imperfeccions dels acabats li donin a la nostra llar un aspecte “fet a mà” ideal per l’efecte que estem buscant, i que és tendència decorativa absoluta.

Características del estilo rústico y colores recomendados : PintoMiCasa.com

Cerca la senzillesa
Les tendències en decoració per a la tardor 2020, ve marcada per un estil senzill, neutre i bàsic.

Es treballen els colors pastís, principalment liles i roses càlids, s’entremesclen amb el gris i els metalls, abans comentats, per transmetre aquesta sensació de senzillesa i puresa.

Es decanta per mobles de fusta clara, de línies rectes que conviuen amb elements de tons suaus i clars com les motllures per a quadres en color blanc o natural.

Sens dubte, un estil ideal per integrar en espais minimalistes.

Lo básico para decorar una cocina rústica - Casa y Color

Els estils tendència de moment
Si alguna tendència decorativa serà protagonista aquesta tardor, aquest és l’estil rústic i l’estil vintage. Pel que fa a el primer dels estils, porta temps en voga, tot i que serà durant els propers mesos quan adquireixi més protagonisme, cosa lògica tenint en compte que es tracta d’una decoració que proporciona calidesa.

Per la seva banda, l’estil vintage, fa anys com a tendència de decoració, però és ara en aquesta tardor 2020-21, quan trencarà tots els motlles. La seva decoració fa que sigui ideal per a aquesta època de l’any, donant un “toc” diferent a la teva llar.

I si vols seguir sabent més sobre les tendències en decoració per a la tardor 2020 o per a l’any que ve, només has de seguir-nos, o passar-te per qualsevol per les nostres botiges de mobles Joan i Mari a Igualada i a Vilanova del Camí.

 

 

 

¡T’esperem !!