CA ES
CA ES

Si ets de les que gaudeixen llegint un bon llibre a l’hivern, però encara no tens un racó de lectura a la teva llar que us permeti inspirar-se i llegir a gust, a què estàs esperant?

 

A mobles Joan i Mari estem en mode hivern. Per això cerquem llocs, formes i espais on sentir-nos escalfats i segurs. Un racó de lectura és el lloc ideal per sentir-se reconfortat/ada. Un racó de lectura no ocupa molt espai i pot convertir-se en un lloc especial, només teu, un raconet de lectura agradable i màgic on puguis viure les aventures dels personatges dels teus llibres favorits. Aconseguir un racó per llegir és fàcil, t’expliquem com fer-ho.

 

A mi m’agrada llegir al llit
Hi ha persones que gaudeixen llegint al llit. S’agafen un bon llibre i es passen hores, tombades sobre ell sense parar de llegir. Un llit, també pot ser per si sol un racó de lectura, però, hi ha una sèrie de qüestions que poden ajudar-nos a crear un climax relaxant i especial que sigui només nostre. Fins i tot si comparteixes llit amb la teva parella, pots proclamar-te amo d’un petit espai per poder relaxar-te mentre llegeixes, escrius al portàtil o prens un te.

 

Un recurs senzill però que t’ajudarà a aïllar-te, és el de posar una mosquitera al llit. Li donarà un toc molt especial a la teva dormitori, romàntic, permetent que et sentis en un lloc especial, on tot és possible. Un llum de braços, un llit de ferro i una decoració amb tons càlids, poden ajudar-te a relaxar-te molt millor mentre llegeixes. Si tens espai suficient, pots fer-te amb una petita tauleta, diferent a la teva tauleta de nit (segurament atapeïda d’objectes), per una especial per a la lectura. Una tauleta tipus carret, que es pugui moure per l’estada, de color rosa, blau o verd pastís, seria ideal. Sobre ella pots posar espelmes perfumades, flors, fins i tot pot ser ideal per posar la tetera mentre llegeixes tranquil·la al teu racó de lectura personal.

Vull un racó de lectura màgic, com ho aconsegueixo?
Una altra opció, si vols crear el teu propi racó de lectura màgic i personalitzat a la teva llar, és la d’escollir un raconet i fer-t’ho teu. Tot depèn de la mida de la teva llar i les possibilitats que tinguis. Una bona idea podrien ser, posar una butaca davant de la llibreria del saló, amb una petita taula per poder adornar a gust i un llum de peu. Aquesta idea és apta per a tots aquells que tinguin un metre lliure en el seu saló. El seu únic perill és que si comparteixes espai amb el televisor, és possible que tinguis problemes per poder llegir tranquil/.la.

Una altra opció, és la de buscar un raconet tranquil i “deshabitat”, si està ben il·luminat i dóna a l’exterior, millor que millor, serà molt més inspirador. Per fer el teu racó de lectura màgic, et caldrà bàsicament un sofà o una butaca i una tauleta.

Una mica menys comú però màgic i especial, és triar un chaise longue en comptes d’una butaca per crear el teu racó de lectura, és igual d’útil i et permetrà estirar-te.

Si tens la sort de tenir una biblioteca, no hi ha dubte que el racó de lectura hauria d’estar-hi, amb tants llibres al voltant, qui no es concentraria?

Si tens una terrassa, balcó o porxo prou gran com perquè hi càpiga un balancí, aquest també podria ser un element bonic i ideal per crear el teu racó de lectura únic. Estant a l’exterior podràs desconnectar de la rutina de la llar i gaudir de la lectura amb tranquil·litat i harmonia.

Vine, passat aquests dies per una de les nostres botigues i t’ajudarem a completar la idea que portes al cap.

A Mobles Joan i Mari d’Igualada o Vilanova del Camí estem per ajudar-te. Ja saps a Mobles Joan i Mari… cada client és únic!